A mitjans-finals d’octubre a la Seu d’Urgell se celebra la Fira de Sant Ermengol, la fira del sector formatger.

L’Ajuntament de la Seu impulsa la Fira de Formatges Artesans dels Pirineus, de caràcter agroalimentari i d’àmbit internacional, on hi participen productors catalans, aragonesos, bascos, navarresos, francesos i un formatge convidat, la qual es consolida any rere any com a plataforma de promoció, difusió i projecció exterior dels formatges elaborats als Pirineus.

La Fira de Sant Ermengol pretén posar èmfasi en l’aprofundiment i ampliació dels cursos d’iniciació al tast de formatges amb la finalitat de popularitzar i consolidar el coneixement d’aquest producte, a més de potenciar l’intercanvi d’experiències i l’establiment de relacions entre els formatgers mitjançant accions específiques, com ara l’organització de jornades tècniques i la celebració d’àpats conjunts.

La Fira també compta amb altres espais com el sector dedicat a la ramaderia, l’apartat d’artesania, on podem adquirir productes d’elaboració pròpia dels Pirineus o un espai destinat a la venda ambulant.

Fira del formatge a La Seu d’Urgell

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *